Kort om Rima 

RIMA är ett väletablerat byggföretag med bas på Södermalm. RIMA startades år 2001 av Rickard Robinig och Mattias Isgren efter flera års verksamhet i byggbranschen.

Vår specialitet är ombyggnader av råvindar till exklusiva vindsvåningar i Stockholm. Genom åren har vi utfört över 60 vindsrenoveringsprojekt.

Lång erfarenhet av Råvindskonvertering

Efter drygt 30 års yrkesverksamhet har vi samlat ett brett nätverk av goda kontakter i branschen. Därför kan RIMA’s yrkesarbetare tillgodose alla behov som uppstår för att utföra högkvalitativa jobb.

Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda det bästa och ge våra kunder det dom efterfrågar.

Bygga Vindsvåning i Stockholm

Vi är ett stabilt och väletablerat byggföretag och är kollektivavtalsanslutna. Våra snickare har utbildning och den kunskap som krävs för att utföra högkvalitativa jobb. Efter drygt 30 års yrkesverksamhet har vi ett samlat ett brett nätverk av goda kontakter i branschen. Vi kan alltid erbjuda det bästa och ge våra kunder det dom efterfrågar.

Från råvind till exklusiva vindsvåningar

Våra projekt kännetecknas av precision, omsorg och ett stort fokus på detaljer där kundens önskemål står i fokus. Vi är mycket måna om att lämna ett väl utfört hantverk och nöjda kunder bakom oss.

Modernisera fastigheten

I samband med en råvindskonvertering kan RIMA genomföra förbättringsarbeten och omfattande renoveringar på hela fastigheten. Vid rätt förutsättningar kan vi återställa byggnaden till dess ursprungliga skick.

Som komplett byggentreprenör brukar föreningen ofta passa på att använda RIMA för att se över underhåll av tak, isolering, fasad, stambyte, hiss,trapphus, förrådsutrymmen, innergården m.m

Höj fastighetsvärdet

Med ett tillskott av kapital från försäljningen av råvinden kan föreningen lösa finansieringen av eftersatt fastighetsunderhåll.
Fastighetsägaren kan välja att investera tillskottet i att uppgradera skicket av hela byggnaden, sänka avgifterna och därmed öka trivseln bland de boende.

Kontakta oss gärna för referenser och hur vi kan hjälpa dig bygga ditt drömboende.

 Före fasad & fönsterrenovering

 Efter fasad & fönsterrenovering