Kort om Rima Byggentreprenad AB

RIMA Byggentreprenad AB startades 2001 av Rickard Robinig och Mattias Isgren, efter flera års yrkesverksamhet i byggbranschen. Vår specialitet är exklusiva renoveringar av vindsvåningar.

Lång erfarenhet av Råvindskonvertering

Genom åren har vi utfört över 50 vindsrenoveringsprojekt. Vår styrka är att vi är ett komplett byggföretag och kan hålla en stor del av byggprocessen under egen regi. Vi är en av få som utför installation av hiss i egen regi vilket borgar för god kvalitet & styrning genom hela byggnadsprocessen.

Bygga Vindsvåning i Stockholm

Vi är ett stabilt och väletablerat byggföretag och är kollektivavtalsanslutna. Våra snickare har utbildning och den kunskap som krävs för att utföra högkvalitativa jobb. Efter drygt 30 års yrkesverksamhet har vi ett samlat ett brett nätverk av goda kontakter i branschen. Vi kan alltid erbjuda det bästa och ge våra kunder det dom efterfrågar.

Våra projekt kännetecknas av precision, omsorg och ett stort fokus på detaljer där kundens önskemål står i fokus. Vi är mycket måna om att lämna ett väl utfört hantverk och nöjda kunder bakom oss.

Kontakta oss gärna för referenser och hur vi kan hjälpa dig bygga ditt drömboende.